dimecres, 16 de juny del 2010

Les retallades salarials al ajuntament de Moncofa no milloren el poble.

Ahir en el ple extraordinari, el nostre alcalde es va baixar el sou un 7 % juntament amb el regidor alliberat un 6% i la resta de regidors un 5%, es a dir que el nostre alcalde s'ho ha de rebaixar dels 60.000 del seu sou i dels 20.000 com a diputat. El grup popular va protestar perquè la baixada no era suficient. L'ajuntament els va respondre que miressin més a Diputació en comptes de criticar tan.
Un cop més uns i altres se tiren els trastos al cap i no acaben de solucionar res.El BLOC MONCOFA esta d'acord amb les baixades de sou i les retallades que el seu govern a realitzat perquè ara mateix són necessàries però creiem que el que cobren els ajuntaments no es el veritable problema sino el problema principal es que les coses no es fan bé.
Si el equip de govern fes les coses correctament, que per això cobren, crec que a ningú ens importaria el que rebrien a canvi.A qualsevol de nosaltres, si fem la feina ben feta cobrem lo que tenim que cobrar però si la fem mal feta les conseqüències tots les coneixem: retallada del sou, bronques, crítiques, pèrdues econòmiques i acomiadaments.
El seu secretari local Josep Canós ha dit: "El BLOC MONCOFA estem a favor de les rebaixes però si serveixen per una millora dels ajuntaments sinó es com si diguessin a la població que ells també estan malament per la crisis i que continuaran fent la feina mal feta però cobrant menys, això no té sentit".

3 comentaris:

  1. bé, anem a Moncofa... que te previst el govern central, autonomic o municipal per evitar l'entrada habitual de la mar en els mesos de tardor?... que és quan més tormentes i marejols hi han. ¿Sabeu com està el tema del port? el tema de la piscina municipal? sabeu si es faran els festivals d'estiu? i quan costaran? vos ho pregunte a vosatros perquè al estar en primera llinia igual sabeu algo, gracies.

    ResponElimina
  2. perdoneu per repetir el comentari, no sabi si estava operatiu

    ResponElimina
  3. Hola, hem contestat el teu comentari en forma de post.

    ResponElimina