dilluns, 14 de juny del 2010

Entregadels premis 25 d'abril

Premis 25 d'Abril APAVAL

El divendres 4 de juny es va fer l'entrega, per part del Bloc, els premis 25 d'abril a la associació APAVAL com a «reconeixement de la seua tasca continuada per la difusió de la nostra cultura, arrels, tradició i en defensa d'un patrimoni etnològic de tots els valencians i valencianes com és el parany».
L'acte va ser molt emotiu i sincer, on es feia una reflexiò a la seua prohibició per part del Tribunal Constitucional a suspendre la paralització cautelar de la llei de caça valenciana —aprovada per les Corts amb el suport del Bloc,PSPV i PP— que protegeix la pràctica del parany.
No podem quedar-nos quiets davant de lleis prihibicionistes que creen diferencies entre la gent del nostre poble.
Un altre cop, el Bloc Moncofa fa una crida a l'apropament de idees i proposa una regularització correcta més propera a la democràcia que estem vivint.
Creient que una bona utilització de la tradició del parany podría aportar molt més a la societat valenciana i el seu medi ambient, tot és qüestió de fondre les idees dels diferents col·lectius implicats per arribar a un acord favorable, que tornem a repetir, potser molt més beneficios del que ens pensem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada