dimecres, 29 de maig del 2013

70% D'ESTALVI EN ENERGIA ALS EDIFICIS PÚBLICS.




·        El BLOC-Compromís presentarà dijous una moció per realitzar una ordenança reguladora d’eficiència energètica.

Els nacionalistes instaran al consistori a que realitze un Pla Municipal en matèria d’estalvi i eficiència energètica, amb l’objectiu de dotar de un major impuls a les iniciatives ja existents (com ara l’auditoria energètica d’enlluernament exterior) i implantar-ne de noves. Basant-se amb aquest pla, l’equip de govern municipal elaborarà una ordenança reguladora que haurà de ser aprovada pel Ple.
 El que es pretén amb aquesta moció és que es realitze un canvi d’il·luminàries dels edificis públic per a que siguen de baix consum, del tipus led per exemple. Segons les empreses consultades la utilització d’energies renovables milloren l’estalvi del edificis públics en un 70% en la factura final.
Josep Canós, el regidor del BLOC-Compromís ha dit que “la situació econòmica del nostre municipi és desastrosa i qualsevol mesura d’estalvi és benvinguda. La lluminària dels edificis públic es pot millorar per a ser més respectuosos en el medi ambient i, a més, estalviar diners. Igualment es podrien apagar les faroles dels innecessàries dels diferents PAIS, com per exemple el Belcaire Nord, si no escau informe perceptiu explicant la negativa”..



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada