dimecres, 29 de maig del 2013

EL BLOC-COMPROMÍS DESMENTEIX LES ACUSACIONS DELS POPULARS




En la noticia publicada el passat 30 de març en alguns diaris digital,  el PP va assegurar que els rebuts que anava a emitit la Diputació de Castelló per a recaptar l’IBI, no havien baixat el tipus impositiu del  0,9 al 0,8 com es va acordar a la sessió plenària del 22 de desembre de 2011, acusant així a l’Ajuntament de no complir els acords plenaris.
 Hi ha que recordar que el BLOC-Compromís va presentar la moció per a la rebaixa i que, per un error en recaptació, no es va publicar al BOP. Però finalment sembla que el consistori va assumir la responsabilitat patrimonial per complir l’acord del Ple.
 Els rebuts que han començat a arribar al municipi demostres que els populars no estaven en lo cert, De manera que l’impost està arribant als veïns al 0,8 i no com va afirmar el PP.
Els nacionalistes han volgut manifestar el seu malestar per “la crispació i la desinformació a la que ens tenen acostumats l’oposició”..
 La solució donada pel consistori d’assumir la responsabilitat patrimonial sembla que no va convèncer o no va agradar a la bancada de l’oposició, qui va publicar que els rebuts anaven a llançar-se sense la rebaixa.
Per la seua par, el regidor del BLOC-Compromís ha dit que “mentre el PP sembla que intenta desorientar la gent amb fins partidistes, el BLOC-Compromís busca solucions per a que s’apliquen els acords plenaris. La realitat que predicava  el PP sobre el tipus de gravamen era falsa. I no em consta que hagen exercit cap tipus de pressió ni hagen fet cap moviment per solucionar el problema i disminuir la pressió fiscal a les butxaques del veïns”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada