dimarts, 21 de maig del 2013

BLOC-COMPROMÍS INSTA A QUE S’ÒBRIGA UN EXPEDIENT DISCIPLINARI AL RECAPTADOR





 A data de 21 de maig de 2013, el GM BLOC-Compromís ha demanat per instància a l’alcaldia que s’òbriga la tramitació d’un expedient disciplinari  al recaptador.
Hi ha que recordar que  a l’any 2012 des d’alcaldia es va sol·licitar una auditoria al departament de recaptació per que varen detectar algunes irregularitats i va donar com a resultat que no es va recaptar per via executiva per un període de 10 anys.
D’altra, també els nacionalistes varen presentar una moció al 2012 per baixar el tipus impositiu del 0,9 al 0,8 que va ser aprovat amb els vots a favor dels populars. Però l’acord plenari no es va publicar al BOP la qual cosa va donar com a conseqüència que no s’aplicara la baixada. Així les coses, els nacionalistes varen sol·licitar responsabilitat patrimonial a l’Ajuntament i es va poder resoldre correctament i es va poder fer efectiva la baixada, finalment.
Davant totes aquestes negligències que afectarien a les butxaques del veïns i veïnes de Moncofa, els GM BLOC-Compromís ha manifestat  que “la recaptació és un dels pilar de qualsevol consistori i no es pot passar per alt”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada