dimarts, 17 de maig del 2011

Acte de final de campanya del BLOC



El divendres 20 a les 23:00 h en el pub BLAVO serà el últim dia per poder donar la última veu en campanya, després sereu vosaltres qui ens deixarà tornar a parlar o ens callarà durant els pròxim quatre anys. Però el BLOC passe el que passe, continuarem presents al poble, estem o no estem en el ajuntament.
Perquè el BLOC és més que un partit, és una veu del poble que esta lluitant contra dos gegants, som el canvi social per Moncofa. Només heu de veure que amb la nostra presència hem donat molta vida al poble abans,durant i segur que després de la campanya. I això només és la punta del iceberg, imagineu si entrem en el ajuntament el canvi que supondrà. Nosaltres volem donar esperança al poble, volem que les coses siguen diferents, volem que d'una vegada tot allò que parlem amb els amics i la família siga una veritat, que hi ha una altra manera de fer política i no és la política bruta, maranyera, maliciosa i corrupta. Gent del poble heu d'alçar la veu i dir que això no ens agrada i que les coses poden ser diferents, que ja n'hi ha prou de que paguen els de sempre, ara els toca a ells! Per la unió del nostre poble, per lo que més estimem, per el seu orgull, per la nostra gent i per Moncofa nosaltres som el canvi possible, NOSALTRES SOM EL BLOC!

5 comentaris:

  1. Aquesta es la campanya politica del PSOE, aneu amb compte que els proxims podeu ser vosaltres.
    http://www.flickr.com/photos/63025883@N06/

    ResponElimina
  2. Enhorabona. M'alegre moltíssim d'haver contribuït amb el meu vot a que el bloc de Moncofa entre al consistori municipal. Espere que la pressió des dels dos partits a l'hora de demanar-vos el suport i el que vindrà posteriorment no puga amb vosaltres. Voliem ser els àrbrits. Serà possible ser-ho sense prendre part ni per l'ú ni per l'altre? Sort i seny Canós! Ven cara la nostra pell. Ja som ací!

    ResponElimina
  3. Enhorabona al bloc de betxí HAN GUANYAT LES ELECCIONS!!!!!!!!
    M'alegre, ja esta be de tan de PP i PSOE,

    Jo era votant del PSOE pero m'he donat compter que el que necessitem els valencians es un partit d'ací fort i sòlid per a que mos escolten en Madrid, ja esta be d'estar subordinats a PP i PSOE!!!

    Amunt Compromis que cada vegà en som mes els que confiem en vosaltres

    joan

    ResponElimina
  4. He escoltat a Josep a la Ser hui a mig dia i em pareix molt coherent el voler un canvi a l'ajuntament. Jo com a votant del bloc ( i ara voreu que es cert) opine, per si vos serveix de algo:
    1. Estaria fatal donar-li el vot al PP (ja sabeu perque).
    2. Isach ha d'anar-se'n a casa ipso facto, la majoria aixi ho hem volgut.
    3. L'únic pacte possible amb el pspv ha de ser si Isach no és l'alcalde ( o bé per que ho siga un altre dins del pspv o perque ho siga josep canos).
    4. La millor opció és votar-nos a nosaltre i que el PSPV decideixa si vol un ajuntament d'esquerres (que ens done suport al bloc)o vol que ací governe el PP <aleshores que es voten a ells o al PP). D'questa manera podrem decidir cada votació sense cap pacte anterior i donar el suport sempre a les millors idees i/o podent introduir les nostres a canvi.
    5. Deixeu clar que aneu a votar abans d'anar al pleno, que tot el poble sàpiga que anem a fer i així la pilota estarà al terrat del pspv.
    Sols són idees d'un moncofí, valencià i d'esqueres, que està fart del caciquisme a Moncofa i al País Valencià.
    1 dels 387

    ResponElimina
  5. No estaria de més que agraireu la confiança rebuda per la gent de Moncofa a la llista del bloc, igual que ho ha fet Alfred Remolar a Betxí.
    No sé si llegiu i actualitzeu a sovint el blogmoncofa, però he sentit que el Bloc a nivell nacional està pactant a nivell global acords amb el PSOE per a tots el pobles on pot haver-hi pacte i que Moncofa entra dins del joc a canvi de Betxí i Borriol. Es que no ho decidiu vosaltres a nivell local, sou els que coneixeu el percal del poble. Si a Torrelanca hi ha excepció amb estos pactes....què passarà a Moncofa? Gràcies per atendre els dubtes de la gent de Moncofa.
    Ànim i a per l'alcaldia josep canos!

    ResponElimina