dimarts, 31 de maig del 2011

Informació dels primers contactes.



Estimats votants, sembla que no estem operatius però la veritat es que no hem parat de treballar per poder escollir la millor opció per a Moncofa. Hem fet els primers contactes amb les dos formacions polítiques i han sigut molt productives. Ara estem valorant les seues propostes i traurem una conclusió. Estem en una situació difícil però abans de les eleccions ja sabien que canviar les coses no seria una caminet de roses, volem triar la millor opció pel nostre poble i sabem que triem el que triem serem criticats però amb el temps la gent ens donarà la raó. L'únic que el BLOC pot avançar es que no ens conformarem en poc i volem una forta posició de govern que ens permeta demostrar que altres maneres de fer poden ser possible, maneres que aportaran unió, treball i esperança al nostre poble. Us demanem tranquil·litat, paciència i confiança a t@ts. Moltes gràcies per el vostre vot, no defraudarem.

5 comentaris:

  1. Esteu al camí correcte i em sent orgullòs d'haver-vos donat el meu suport. La veritat és que esteu fent les coses tal com jo les hauria fet, així que estic completament identificat amb vosaltres i ara sé que no m'enganyat votant BLOC. Amb Isach fora tornarem a vore la llum a Moncofa. Enrique és una bona persona i coherent, Jaime Picher pot fer-ho bé si es rodeja de gent capaç i amb ganes de treballar. L'ópció de ser alcade Canós és arriscada i perillosa en quan a l'estabilitat, però seria genial,; tampoc seria mala idea la regidoria d'hisenda o urbanisme, ja que cal controlar els diners. En qualsevol cas s'hauria de fer una auditoria seriosa.
    Esteu defensant-nos i venent cara la nostra pell. Gràcies i endavant, aneu a aconseguir-ho!

    ResponElimina
  2. Esteu al camí correcte per a alguns. Jo no ho tinc tant clar. També sento orgull d'haver-vos votat perquè per a mi sou el grup que més em representa: independents, lliures de prejudicis rancis d'esquerra i dreta a nivell municipal, motivats per vosaltres mateixos i per la vostra gana de canviar les coses i de que el diàleg arribe a l’ajuntament. I perquè crec que encara no haveu descartat ninguna opció. No perdeu eixa independència. Almenys no d'entrada amb un pacte de legislatura que vos nuga quatre anys!!!! Proclamàveu durant la campanya que no hi havia esquerres ni dretes, que tot pel bé del poble. I ara què? Sucumbiu a les pressions de les altes instàncies del partit per a que hi haja pactes de progrés com ells anomenen i que només beneficien al PSOE a l’hora de contar quants ajuntaments ha aconseguit? Estem parlant del futur de Moncofa, no del futur dels partits polítics. Pacte cap, ni en uns ni en altres. El partit més votat a formar govern amb vosaltres al capdavant, ben informats i a negociar, sobretot a l’hora d’establir els pressupostos any rere any, i si les coses no van com toca, aleshores feu el que càliga, mocions de censura o el que siga. Pense que per a ser un partit amb opció de renovar i augmentar els vots en un futur, no deveu signar ningun pacte que vos comprometa tota la legislatura. Simplement és la meua opinió. I crec que la de prou gent. Feu el que feu sempre hi hauran persones que farien les coses d’unaltra manera i que quedaran descontentes. La meua opinió no és més vàlida que la de ningun altre, però tampoc menys, i no em podia quedar sense manifestar-la. Molta força i endavant amb el que finalment decidiu, que sé que es farà amb tota la bona intenció, siga el que siga.

    ResponElimina
  3. Supose que ja haureu llegit els comentaris que hi ha per la xarxa , i els que hi pel carrer, ja quasi no es parla d'una altra cosa al poble, estant saltant espurnes. Caldria que fereu pública la decisio dels BLOC quan abans millor i sense volta enrere.
    Que si no tenim dret a exigir tant, que allo de l'assesor és furtar diners...tots els que diuen aixo obviament son del PP o del PSOE 100% i només volen manipular. Inclus ens diuen despectivament "assambleistes", es clar que segueixen preferint dictadures...no han apres res de res.
    Al BLOC som progresistes, nacionalistes d'esquerres i no ens podem demanar que pactem amb el PP com si res quan estant intentant llevar-nos tantes coses importants per nosaltres... no sols som un partit, també unes idees,

    ResponElimina
  4. Crec que si el que es va dient per el poble de que heu pactat amb el PSPV clarament es un pas enrere ja que el BLOC tenia la clau per aprovar tot el que es puguera fer a l'ajuntament i ara tornarà a ser una majoria socialista tornada a governar per Isach encara que ell no siga el titular de l'ajuntament
    Moltes gracies Pepo per complir la teva proposta electoral i fer-nos creure al poble que el canvi era possible.(to irònic per si no ho enteneu)
    Moncofa pedra molt si el BLOC pacta amb algú aixo si, tant que es queixava Canós de l'ambició d'Isach as fet el mateix vendret per 4 duros per a que el poble segueixi patint, moltes gracies att: LA DEMOCRÀCIA

    ResponElimina
  5. "vendret per 4 duros", és un recurs com un altre dels que es diuen facilment i sense pensar o desde l'ignorancia. Jo si fora votant del PP de moncofa, el que em preguntaria, es el per què ha ocurrit tot açò? com és que en poques setmanes hem passat de ser la primera opció a que els del Bloc ixquen a ballar amb la més lletja...diners? jeje no crec, si fora per això s'hagueren ficat al PP o al Psoe, igual és que en les negociacions el colectiu del pp local no ha estat a l'alçada... igual no eren tant bons com ens han volgut fer vore, e igual els "maletins" no han vingut per part del Psoe ... més autocritica i menys mal perdre, jo primer demanaria explicacions als "negociadors" del pp. Que ells assoletes han aconseguit que la més lletja siga la millor opció.

    ResponElimina