dilluns, 16 de maig del 2011

EL BLOC PROTESTA CONTRA LES MAJORIES ABSOLUTES QUE GOVERNEN EN MONCOFA.

Durant la cata-degustació de cervesa artesana de l'Alcora, el BLOC de Moncofa va oferir als assistents un míting en protesta contra les majories absolutes que governen en el seu municipi.

El seu candidat Josep Canós va fer un discurs en to de protesta dient que : "Volem trencar les majories absolutes del nostre poble perquè fan i desfan lo que volen i que han portat a un estat desastrós al nostre municipi.Creiem que són un insult a la democràcia i això ha de canviar".

Així de contundent és mostra el BLOC de Moncofa durant aquesta campanya electoral i continuen aclarin que "el poble de Moncofa ha de deixar de ser un cortijo personal d'uns i ser un poble de serveis per tots els seus habitants".

Un col·lectiu que continua treballant per el seu projecte i que demana el vot per un canvi de govern i per un canvi social diferent, amb polítiques constructives i amb solucions com ells diuen: "Necessitem solucions i nosaltres tenim propostes per crear les bases de les solucions que resoldran els problemes del nostre municipi".

El col·lectius demana confiança, unió, força i esperança per donar un canvi possible a Moncofa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada