dijous, 26 de maig del 2011

ELECCIONS MUNICIPALS








Hola a t@ts , moltes gràcies per la vostra confiança i sobretot ara que venen temps molt durs però de canvi. Un canvi que portarà el nom de Moncofa, sabem que tenim que treballar tot el que pugam i ho farem sense pensar-ho dos cops. És el moment de solucions, és el moment de enfrentar-nos a la crisis i sobretot és el moment de una nova Moncofa.

Resultats electorals:


PP 1.695 Concejals 6


PSOE 1.459 Concejals 6


BLOC 387 Concejals 1


Desprès dels resultats sabem que tenim la clau i volem aclarar dubtes perquè la premsa o la gent o qualsevol ja no puga manipular.Nosaltres estem oberts a qualsevol pacte o acord amb els dos partits majoritaris, de moment el col·lectiu és reunirà aquest dijous en una reunió hermètica per poder decidir la estratègia a seguir i després anirem informant.

De moment no hem parlat amb ningú i aleshores com és lògic parlarem en els dos i resoldrem.


387 gràcies a t@ts per recolçar-nos, no defraudarem.

2 comentaris:

  1. Gràcies a vosaltres per donar-nos veu i vot a l'ajuntament del poble. Una veu valenciana, nacionalista i d'esquerres. Fins que arribareu al partit, aquest estava mort. Heu fet reviscolar el Bloc a Moncofa.
    Espere que açò siga el principi d'una cosa més gran i duradera. Sort i seny Canós.
    1 dels 387

    ResponElimina
  2. No defraudarem... Doncs heu començat bé... Signant un pacte amb el PSPV (perquè es "d'esquerres")sense saber encara qui serà l'alcalde... Opció més incoherent amb tot el que havieu dit abans de les eleccions no podieu triar...

    ResponElimina