dimarts, 3 de maig del 2011

EL BLOC PRESENTA AL SEU CANDIDAT, JOSEP CANÓS, PER LES PRÒXIMES ELECCIONS EN EL MUNICIPI DE MONCOFA.



El darrer Dissabte 30 d’abril, a les 19:00 h , a la Casa de Cultura del poble de Moncofa el Bloc va presentar al seu candidat, Josep Canós, per les pròximes eleccions municipals de maig al municipi.

Un candidat que encapçala la tercera força política del municipi amb il·lusió i esperança per un futur millor, amb l’ajuda d’una nova manera de fer política. Com diu Josep Canós “no fem una política de color blanc o negre sino de milers de colors que si que representen la realitat del nostre poble”, ells s’identifiquen amb una ferramenta i volen que la mà que l’utilitze siga el poble per poder obrir una porta cap a un poble de serveis i amb uns bons ciments que duren més d’una legislatura.

Entre les propostes que van difondre durant l’acte, es troba la creació d’ una marca de qualitat que represente a Moncofa com un poble digne per viure durant tot l’any i per als seus veïns i no una “ciudad de vacaciones”. El seu candidat afirma que “la podem crear dotan als nostres xiquets d’una educació publica i de qualitat amb l’adaptació o creació d’una escoleta per als xiquets de 0 a 3 anys, també hem de recolçar als nostres comerciants i empressariat local perque són els que donen un veritable servei al poble, els hem de cuidar perque un poble sense serveis, és un poble destinat a l’oblid”.

El Bloc és presenta com un col·lectiu fort i sòlid, amb un projecte ambiciós i amb ganes de canviar la situació del seu municipi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada