diumenge, 8 de maig del 2011

Penjada de cartells



Ja estem en la recta final i els cartells s'han penjat, ara toca fer el circ i la pantomima política que diuen que és necessària, però nosaltres creiem que penjar uns cartells amb les cares nostres és fer simplement propaganda. Estem orgullosos del nostre cartell i del nostre col·lectiu, però pensem que les coses no es poden decidir en 15 i fer coses només durant 15 dies com han fet els altres dos grups no poden decidir la opinió de tot un poble.
Nosaltres ens veiem envoltats aquest mes per tonteries com qui a trencat els nostres cartells, qui ha girat els suports, qui ha ficat una enganxina i qui és més guapo que l'altre.Absurd!!!! Fan que la política siga un lloc de xiquets i en comptes d' estar fent la faena que toca, es dediquen a aquestes tonteries de xavalets. Nosaltres no ocuparem ni un segon a pensar o fer cap cosa d'aquestes, perquè per nosaltres no hi han enemics a "putetjar" sinó solucions que donar als problemes del nostre poble. No volem fer una política destructiva contra els altres partits, com fan ells, nosaltres estem aquí per donar solucions i millorar el nostre poble. I no per embolicar-nos en la baralla, eterna, que no aporta res i que porten els dos partits majoritaris. El BLOC es presenta com un partit per donar solucions, un partit de fer feina, un partit del poble i dedicació a la nostra gent, això és el que volem aportar el BLOC.

9 comentaris:

  1. Els cartells formen part de la propaganda i, no ens oblidem que es molt important donar una bona impressió al ciutadà. Molts voten perque (com tu bé dius) eres els mes guapo. I açò no es nou (Suarez ho era). Per tant, pense que s'ha de cuidar també l'estética dels cartells. Un cartell ens pot transmitir molta informació del que s'anuncia. Pel que respecta a la resta del que dius al teu article, t'he de donar la rao. Sí, es un circ. Però es molt important. Molta gent espera ixe circ per que el convences. vinga, que tingues molt sort y no sigues un pallasso; sigues un domador.

    ResponElimina
  2. ara ja entenc perque diuen que no sou una bona oposicio, simplement es perque no perdeu les forses en el joc que ells gasten,no entreu al trapo del insult. aço que fan, els altres dos grups politics,tenen la cara dura de nomenaro oposicio.anim Bloc, a por ellos q son cortos y manipulables.

    ResponElimina
  3. Veig que cada vegada mes el BLOC pot ser una bona alternativa en l'ajuntament de Moncofa. No tingue por a res. Els dos grans partits tenen diners per poder fer molta mes difusió de les seues idees (be millor dit per a insultar als altres), pero vosaltres teniu ganes de treballar i esteu unints.
    FELICITATS

    ResponElimina
  4. Estic pràcticament decidit a donar-vos el meu suport el proper dia 22...però tinc un dubte encara...fareu servir el meu vot per a fer que el PP governe a Moncofa?

    ResponElimina
  5. No soc el mateix que ha comentat allò de "fer servir el meu vot per a fer que el pp governe a Moncofa", però ja veig que no soc l'unic que també te ixe dubte... ja se que fins que no es sapiga els resultats i no vos asenteu a parlar-ho...res de res. A més, veient com és el psoe local, donar-los suport seria continuar amb la mala gestió i el gast esteril dels ultims anys(les males llengües diuen que este any també hi faran aixó que anomenen "festival on xorres els diners per a no res", oficialment FOC i el concert al mediterrani). Igual vos inclineu per donar suport al pp i seria del tot lógic(dins del marc actual del municipi), però donar suport a un o el principal factor del genocidi de la nostra cultura, no se, a més és l'altra cara de la moneda, en una cara esta el psoe i en l'altra el pp, tanto monta monta tanto. Esta reflexió la faig desde el cor i no desde la politica, el psoe local no és sant de la meua devoció i fins que no es "renoven realment" mai tindran el meu suport, però donar suport al pp, encara que siga el pp local, i la majoria dels seus membres no tenen ni idea d'on realment estan ficats i el mal que ens fan les seues politiques a nivell autonomic(ja no en coses com la cultura, sino amb l'economia, gestió...), has d'entendre que és un glop molt dificil d'engolir.

    ResponElimina
  6. A mi no m´agradaria que fereu coalisio en ningun dels dos,teniu que anar a soles,pero entenc que per aixo teniu que tindre el suport nostre,el suport dels votants per a que el dia 22 tingau suficient força per a no tindre que fer coalicio.Tenim que fer que no hi haja coalicio,tots a votar al bloc el 22,jo per lo menos ho antenc aixina.ANIMS BLOC

    ResponElimina
  7. Jo soc un votant de dretes i mai abans havia decidit votar al Bloc, però hui per hui sou l'unic partit que defensa els meus drets com a valencià, ja no per cultura com han dit abans, sino per tot!! força BLOC! el psoe local és una marioneta d'un servidor públic endiosat, i el pp local son una colla de manats ple d'interessos, ho tinc clar, jo votaré al bloc, gracies per estar ahí, sino estes eleccions m'haguera quedat a casa.

    ResponElimina
  8. Primer de tot aclariré uns conceptes. Fer coalició vol dir que vas amb les sigles abans i durant la campanya juntes,en la papereta també van juntes (exemple: EU-ICV) i el mateix vot és per als dos. Fer pactes, això és un cop esta establert el govern, es fan pactes per poder aprovar pressupostos, mocions,esmenes,etc. Els pactes són inevitables sinó tens majoria absoluta, els pactes entre els partits fomenten una democràcia transparent i el BLOC no se cansara de fer pactes en uns i en els altres per tirar el seu projecte avant.Per aprovar les coses se necessita un consens de tots.
    Fer coalició, el BLOC no ha fet cap coalició. Anem sols a les urnes, en la nostra papereta fica BLOC i el nostre programa l'hem fet nosaltres sense cap altra influència que la gent del poble.
    Així quan aneu a votar, votareu al BLOC i al seu projecte, no si donarem poder al PSOE o al PP. El vostre vot és pel nostre projecte.
    Nosaltres ens agradaria tindre força suficient per anar a soles, però això depèn de vosaltres. Sinó ens doneu la suficient confiança haurem de parlar de pactes per poder tirar avant tel nostre projecte.Perque nosaltres en els únics que ens casem és amb el nostre projecte i els nostres votants i no en elPSOE ni en el PP.
    Tot depèn de les circumstàncies i no podem vendre la pell de l'os abans de caçar-ho.
    Espere que l'aclariment servisca per algo.
    Gràcies a t@ts i esperem que el 22 de maig, les coses canvien pel nostre poble i siga el BLOC qui tinga la paella pel mànec!

    ResponElimina
  9. Aci us deixem un escrit del nostre candidat:

    http://josepcanos.blogspot.com/2011/05/el-bloc-en-qui-aniraamb-el-pp-o-amb-el.html

    Crec que acò respondrà els vostres dubtes.

    ResponElimina